Trener Milana uoči Dinama: Ovo je važna utakmica, a istrošili smo se i imamo probleme

Milan je uoči susreta s Dinamom slavio u napetom susretu šestog kola Serie A protiv Sampdorije u kojoj su cijelo drugo poluvrijeme imali igrača manje, no ipak slavili 2:1. 


Momčad sa San Sira je tako u prvenstvu na četiri pobjede i dva remija iz šest susreta i dele prvo mesto sa Npaolijem i Atalantom sa po 14 bodova.


"Griješili smo manje nego u prethodnim utakmicama, to je bilo dobro, rekao bih da je to potvrda da rastemo u igri", izjavio je trener Milana Stefano Pioli. 


U srijedu (18:45) Milan dočekuje Dinamo u drugom kolu grupne faze Lige prvaka na San Siru. U prvom kolu Dinamo je pobijedio Chelsea 1:0, a Salzburg i Milan su remizirali u Austriji (1:1). 


"Morali smo igrati 50 minuta s 10 igrača, potrošili smo se, a znamo da je pred nama velika utakmica Lige prvaka. Sada nam je ona najvažnija, a zatim vidjeti što ćemo protiv Napolija. Nemamo Divocka Origija i Ante Rebića, to je također veliki problem. Mislim da obojice neće biti protiv Dinama", rekao je Pioli. 


"Bio je ovo naporan tjedan, najbitnije je sad vratiti energiju i vidjeti u kakvoj situaciji su igrači.", dodao je strateg prošlosezonskog prvaka talijanske Serie A.

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji