Montolivo: Lako i brzo smo primili gol

Fudbalski klub Napoli uspeo je da izvuče bod sa gostovanja u Milanu i na taj način uspori "Rossonere" u trci za poziciju koja direktno vodi u Ligu šampiona, što je razočaralo prvotimca Milana Riccarda Montoliva.

Napoli je uspeo da odigra nerešeno zahvaljujući pogotku makedonskog reprezentativca Gorana Pandeva, i sačuva drugu poziciju sa četiri boda ispred ekipe Milana.

Napoli je posle izjednačujućeg pogotka imao još nekoliko šansi za gol, u kojima se pre svega našao njihov najbolji napadač Edinson Cavani.

Milan se našao u još težoj poziciji kada je u drugom poluvremenu Flamini zaradio crveni karton zbog oštrog starta nad Zunigom.

"Žao mi je što smo poveli, a onda primili gol za samo tri minuta", poručio je "veznjak" Milana i Italije Riccardo Montolivo.

On je istakao da u narednim mečevima, Milan mora biti mnogo pažljiviji u odbrani ukoliko misli da obezbedi plasman u Ligu šampiona.

"Naleteli smo na jak tim, pogotovo u napadu, ipak skoncentrisani smo isključivo na predstojeće mečeve, jer sledećeg vikenda igramo sa Juventusom", napomenuo je Montolivo.

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji