Fanny se tetovirala za Balotellija!

Devojka fudbalera Milana Fanny Neguesha očigledno je zaljubljena u "Super Maria" do ušiju pa je odlučila da to i zapiše... na sebi.

Mario Balotelli i njegova devojka Fanny Neguesha kao da se utrkuju ko će više da privuče pažnju medija. Mario je sam po sebi incidentan i vrlo privlačan javnosti, dok Fanny mami izgledom.

Bilo kako bilo, njihova ljubav cveta, Balotelli se "malo smirio" zahvaljujući Negueshi, a sada su to odlučili i da ovekoveče… Doduše na ruci manekenke!

Nakon što su pustili fotografiju gde se vidi kako Fanny sedi Balotelliju u krilu, Neguesha je odlučila da svoju ljubav prema fudbaleru Milana zapiše na svojoj ruci.

Ona je na Instagramu podelila nekoliko fotografija sa samog tetoviranja, na kojima se vide samo delići od kojih se može pročitati: – Tvoja ljubav je… Me tera da te volim… – otprilike.


Italijanski fudbaler nije igrao za Milan u nedeljnom derbiju protiv Napolija jer i dalje izdržava suspenziju od tri meča zbog vređanja sudije na meču sa Fiorentinom.


Zato, dok ima malo slobodnog vremena, on je otišao sa Fanny da bude uz nju dok se ona tetovirala … za njega koji je bio obučen u vrlo čudan komad odeće koji podseća na zanimljiv automehaničarski kombinezon u stilu “hvala ti bako jako”!

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji