Novi sukob Donnarumme i Milana, dolazak Reine pokvario odnose

Gianluigi Donnarumma razmišlja da ode na leto, na čemu insistira i njegov menadžer Mino Raiola koji će pokušati Paris Saint Germain da natera da ponudi najmanje 60 miliona evra.

Na pomolu je nova sapunica na relaciji između Gianluigija Donnarumme i Milana jer talentovani golman, revoltiran transferom Pepea Reine, razmatra da napusti klub na kraju sezone.

Milan je dolaskom Reine, čiji je dolazak zakazan za jul bez obeštećenja kada mu istekne ugovor sa Napolijen, naljutio porodicu Donnarumma jer ugrožava poziciju Gianluigievog brata Antonia, piše Corriere dello Sport.

Sportski direktor Massimo Mirabelli odlučio je da dovede Reinu uprkos dogovoru Donnarumme i kluba, prilikom produžetka ugovora, da Antonio bude rezervna opcija Gianluigiju i tako izazvao revolt porodice Donnarumma, najviše oca Alfonsa.

Gianluigi Donnarumma razmišlja da ode na leto, na čemu insistira i njegov menadžer Mino Rajola koji će pokušati Paris Saint Germain da natera da ponudi najmanje 60 miliona evra.

Milan bi u slučaju da Donnarumma ode Reinu promovisao u prvog čuvara mreže, dok bi vratio talentovanog Alessandra Plizzarija iz drugoligaša Ternane.

(Tanjug.rs)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji