ŠTA SE KRIJE IZA PARAVANA? Čovek koji je uspeo da PREVARI fudbalskog superagenta otkrio atipične detalje SKRIVANJA fudbalera

Massimiliano Mirabelli, bivši sportski direktor Milana, prošle godine je imao pune ruke posla. Obezbedio je veliki broj pojačanja koja su trebala da uvedu klub u novu eru, ali i uspeo da sačuva omiljeno dete "Rossonera" Gianluigija Donnarummu.

Transfer saga oko ostanka ili odlaska Donnarumme je drmala Evropu dve godine ranije, a tek sada isplivavaju svi detalji tog slučaja. Mirabelli je otvorio dušu i otkrio kako je uspeo da sačuva mladog čuvara mreže, kog je zarad profita želeo da "žrtvuje" Raiola. Ovaj superagent je zbog detalja koje ćete upravo pročitati optužio Mirabellia da je najveći prevarant u sportu.

- Donnarummin novi ugovor je bio remek delo mog posla. Na kraju nismo platili ni cent za proviziju menadžeru. Raiola nam je na početku pregovora rekao: "Nisam pristao na produžetak ugovora dok je u klubu bio moj prijatelj Galliani, ne vidim zašto bih pristao s tobom i kineskim biznismenima o kojima ne znam ništa". Poslednjeg dana pregovora, sastali smo se s njegovom porodicom i zastupnicima. Raioli je prekipelo i rekao je "Idemo Gigio, ne potpisuj ništa". Čim je izašao iz kancelarije, Gigio je uzeo olovku i potpisao. Pobedio sam Raiolu kako ga nikad niko nije pobedio. I ne vidim da će ga opet neko tako pobediti. Osim ako opet ne naleti na mene - rekao je Mirabelli.

Mladi golman je tada dodatno uzburkao javnost objama na društvenim mrežama, ali nisu baš svi bili napisani svojevoljno. Čak možda nije nijedan.

- Svi su se pitali zašto Donnarumma piše objave na društvenim mrežama, a onda ih ubrzo briše. Jednostavno je: Raiola ga je terao da ih napiše, ja sam ga potom terao da ih obriše. Raiola je unajmio avion i poslao Gigia na odmor na Ibicu samo da ga skloni od nas i da vreme istekne. Ipak, uspeli smo - završio je Mirabelli.

(Blic.rs)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji