Ibrahimović će i naredne sezone igrati u Milanu!

Kada se nedavno vratio u švedsku reprezentaciju, postalo je jasno da ne želi još da završi karijeru iako mu se bliži 40. rođendan, a to je potvrdio i odlukom gde će igrati u narednoj sezoni.


Vest koju su navijači Milana čekali objavili su danas pod oznakom "hitno" svi italijanski mediji - dogovor između uprave Rossonera i Zlatana Ibrahimovića je postignut i legendarni Šveđanin će i naredne sezone nositi crveno-crni dres.


Ibrahimović je ne samo na terenu, tokom takmičarskih mečeva, već i kada utakmice nisu u toku potpuno "preuzeo" ekipu Milana, postavljajući se kao istinski vođa, ali i mentor mladim igračima. Njemu se, a to je u nedavnom sjajnom intervju i istakao, ta uloga veoma sviđa, a sada je sa upravom kluba dogovorio i nastavak saradnje.


U danima koji su pred nama, ovaj 39-godišnjak će potpisati sporazum po kome će do juna 2022. biti igrač Milana.


"Sky sport" iz Italije javlja da će mu plata biti 6,5 miliona evra za narednu sezonu, a dodatnih 500.000 evropskih novčanica ugovorom je predviđeno ako se ispune uslovi za te bonuse, najviše na osnovu dobrih rezultata na domaćoj i međunarodnoj sceni, na kojoj će Ligu šampiona i dalje biti prioritet.


Na "San Siru" će, odjekivati hit Nade Topčagić, "Jutro je, jutro je" bar još godinu i dva meseca...


... a "Ibra" će imati priliku da dodatno popravi svoj učinak u drugoj "eri u Milanu" - prvi put je, daleko mlađi, igrao dve sezone i dao 21, pa 35 golova, a od dolaska iz Los Angeles Galaxya 2019. godine najpre je postigao 11 golova na 20 mečeva, a u ovoj sezoni je već dogurao do 17, na 24 takmičarska nastupa.


(Blic.rs)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji