Mihajlović pobesneo: Nisam glup, ovako ne može dalje, a sudije nas kažnjavaju…

Srpski trener se obrušio na arbitre, tvrdi da je Milan žestoko oštećen i da to nije prvi put u sezoni

Još jedno turobno popodne za Milan i još jedan trenerski neuspeh Siniše Mihajlovića su definitivno upalili alaram u slavnom klubu. Smena trenera posle remija sa fenjerašem Veronom sada deluje kao logičan sled događaja, a videćemo da li će Srbin opet dobiti podršku Berlusconija i izdržati do Božića na klupi Rossonera.

Mihin Milan ne može ni protiv najgorih, navijači traže ostavku!

Srpski stručnjak je posle meča počašćen salvama zvižduka i negodovanja sa tribina.

“Razumem navijače, imaju pravo da negoduju i da zvižde. Žao mi je zbog njih i kluba. Da smo pobedili, siguran sam da bi reakcije bile drugačije. I ja sam veoma ljut posle ove utakmice. U slučaju da samo danas trijumfovali, imali bismo prosek od dva boda po meču što bi nas dovelo do Lige šampiona”, rekao je Mihajlović.

Srpski stručnjak se potom obrušio na delioce pravde i etiketirao ih kao glavne krivce za neuspeh svog tima.

“Nikada me niste videli da komentarišem suđenje, ali ne mogu a da ne kažem neke stvari jer nas sudije kažnjavaju već dve uzastopne utakmice. Poništili su nam dva gola, a bio je i penal nad Bonaventurom. Ovo nije prvi put, ne želim da se bavim suđenjem, ali nisam glup da ne vidim neke stvari…  Kako da pobediš kada ti ponište dva regularna gola i sviraju dva nepostojeća ofsajda? Slično je bilo i protiv Fiorentine kada je Ely dobio dva žuta kartona za dva faula, a nam nisu svirali čist penal. Mogu da stavim i pet napadača na teren, ali ako nam poništavaju čiste golove, kakva je korist od toga? Protiv Carpia nam takođe nije sviran očigledan penal”.

Mihajlović poručuje da je Milan stvorio dovoljan broj šansi.

“Potom smo propustili naše šanse i glupo primili gol. U prvom poluvremenu smo stvorili tri stopostotne prilike za gol i još tri-četiri u drugom poluvremenu. Imali smo 18 šuteva na gol, pokušavali i sa igračem manje. Ne znam šta smo mogli više? Pokušali smo sa tri različite formacije tokom utakmice, pokazali smo napredak, ali sigurno da smo u nekim situacijama morali bolje. Kada uporedimo ovo sa nekim utakmicama na početku sezone, vidi se napredak. Ipak, ne igramo protiv omladinaca već protiv timova iz Serije A. Jasno mi je da ovako ne može dalje”, zabrinut je bivši selektor Srbije.

(Mozzartsport.com)
Noviji Stariji