Diego Lopez udario na Mihu: Radio mi je čudne stvari...

Ima ona stara izreka - posle bitke svi su generali. Na primeru današnjih fudbalera ona bi mogla da se modifikuje na sledeći način - posle otkaza treneru, svima se razveže jezik.

Tako je 34-godišnji golman Milana Diego Lopez gotovo mesec dana pošto je Siniši Mihajloviću uručen otkaz na mestu trenera Rossonera bilo lakše da o nekadašnjem šefu struke prozbori koju i da pritom ne oseti trunku opterećenja ukoliko kaže nešto što nije trebalo. A rekao je...

Pre svega, Lopez je u opširnom intervjuu za Marcu rekao da je imao izuzetno loš odnos sa Mihom i da mu nisu bili jasni neki njegovi stavovi.

"Iskreno, jako sam bio iznenađen Mihajlovićevim ponašanjem prema meni. Radio mi je neke čudne stvari. A onda sam povredio koleno i ostao van tima. Jednom se desilo da je, posle 20 minuta igre, Mihajlović poslao na zagrevanje rezervnog golmana zbog toga što nisam odigrao jedno kratko dodavanje kada je on tražio. Sledeći put, kada smo primili gol, počeo je nekontrolisano da skače kraj aut-linije i pravi neprimerene gestikulacije", rekao je Lopez i produžio:

"Nedostajalo mu je poštovanja i ne znam zašto je to bilo tako, ali bilo mi je jako čudno. To je fudbal, dolazite i odlazite, a što se mene tiče nikada mi neće nedostajati poštovanja. Donnarumma zaslužuje da bude prvi golman Milana".

Međutim, nije se ni tu zaustavio Lopez, već je nastavio u istom ritmu i tonu:

"Milan je napravio nekoliko planskih grešaka već na startu. Prošle sezone Milan je bio u fazi tranzicije, tada je Inzaghi bio trener, ali bio je neiskusan. Svi smo očekivali da će se stvari promeniti Mihajlovićevim dolaskom, ali nije tako bilo. Postalo je još lošije, a onda su i čudne stvari počele da se dešavaju u svlačionici. Na sve to ni dolasci nekih novih igrača nisu prošli baš najbolje", završio je iskusni španski golman.

(Mozzartsport.com)
Noviji Stariji