Kaka se vratio u Milan: Ne znam šta ću raditi u Milanu ali srećan sam

Legendarni Brazilac Kaka je u sredu stigao u Milano kako bi preuzeo neku od funkcija u klubu za koji je nastupao sedam sezona.

Još uvek nije sigurno šta će Kaka tačno raditi u Milanu, a moguće je da će biti skaut jer ne želi da previše vremena provodi odvojen od porodice.

"Veoma sam srećan svaki put kada dođem ovde. Video sam meč protiv Napolija i nadam se da će Milan imati dobru sezonu. Pričao sam sa Leonardom, mi smo dobri prijatelji ali još nismo diskutovali o tome kakva će biti moja uloga u Milanu", kazao je Kaka koji se od fudbala oprostio 2017. godine kao igrač Orlanda.

"Trenutno su mi prioritet moja deca koja žive u Brazilu. Moram da budem sa njima. Sa Leom i Paolom Maldinijem mogu da budem još bliži Milanu. Pokušavam da shvatim šta mogu sada da radim u fudbalu. Gledaću meč Milan Roma i očekujem pobedu Milana", kaže Kaka koji je prokomentarisao i učinak Rina Gattusa.

"Veoma sam srećan jer je Gattuso trener Milana. On je uvek bio odlučan i uvek je imao želju i posedovao je veliki mentalitet. Sada se nadam da dolaze rezultati koji će doći od njegovog karatktera", kaže Kaka.

(Sportklub.rs)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji