Pašalić zabio nakon 379 dana: Oduševljen sam! Galliani: Mario je veliki talent, pravi igrač!

Milan je pobijedio Crotone s 2:1 i puno teže nego što se očekivalo održao četiri boda zaostatka za Juventusom.

Nakon što su gosti poveli, preokret je pokrenuo Mario Pašalić svojim prvim golom za Milan. Zapravo, prvim golom nakon 379 dana, uglavnom borbe s ozljedama! Zadnji je put bio strijelac u ligaškoj utakmici u studenom prošle godine na Monaco protiv Nantesa.

Pašalić zabio prvijenac za Milan

"Oduševljen sam zbog gola i pobjede, znamo da se igra 93 minute i nikad ne odustajemo. Roma? Snažan suparnik u borbi za drugo mjesto", rekao je Pašalić.

Trener Vicenzo Montella govorio je i o izvođačima jedanaesteraca, nakon što je s bijele točke promašio Niang:

"U drugom smo dijelu igrali malo bolje i srećom, izvukli smo važnu pobjedu. Penal? Niang je prvi izvođač, pa Lapadula i Suso."

Milan je naučio! Frustracije, ziceri, promašen penal... Lapagol je novi ljubimac San Sira!

"Lapadula zaslužuje komplimente, puno mu se toga promijenilo u dva mjeseca, a sve je zaradio samo svojim znojem."

Čestitke su zaslužili i Pašalić i Niang.

"Sad se nadam da ću moći računati na Bonaventuru i Bertolaccija protiv Rome. Niang je mogao bolje izvesti penal, ali s gledišta koliko se trošio i žrtvovao, bila mu je to najbolja igra otkad sam ovdje. Honda je vrlo profesionalni igrač, stvarno sam uživao kako igra na lijevom krilu", rekao je trener Milana.

Izvršni direktor Adriano Galliani rekao je:

"Prošle godine ovakvom igrom ne bismo pobijedili. Junak je bio Lapadula, ali njegov je dolazak zasluga Berlusconija. Nazvao me i rekao mi da ga moramo uzeti odmah. onda sam nazvao predsjednik Pescare i za nekoliko minuta smo završili posao. Tražio je određeni iznos, a rekao sam u redu, odmah. U Teramu i Pescari je zabio 55 golova i vjerujemo da može to napraviti i u Serie A. Kada sam ga prvi put nazvao i rekao da nas zanima, odmah je pristao."

"Ne volim usporedbe, ali ako baš moram, ova momčad ima karakter kao ona Capellova."

"Pašalić je veliki talent. Bio je teško ozlijeđen, ali sada pokazuje da je pravi igrač."

(Goal.com)
Noviji Stariji