Montella o svi već znamo kojoj odluci: On to radi najbolje...

Trener Milana ništa ne zamera Niangu.

Moglo je sve da bude drugačije. Da je Milan prvi stigao do gola, možda bi uspeo da još jednom oduševi fudbalsku planetu. Ali Vincenzo Montella je ostao pri svome. Penal pri rezultatu 0:0 šutirao je 21-godišnji M’Baye Niang. Samo osam dana posle promašenog u susretu s Crotoneom. Ni u Rimu nije uspeo.

"Pre početka utakmice rekao sam ekipi da Nijang izvodi jedanaesterac i da je, ako se on ne oseća dobro, sledeći izbor Gianluca Lapadula. Mislim da Niang najbolje šutira penale kod nas. Ali možda ću morati da razmotrim opet. Bilo kako, samo oni koji ne šutiraju ne promašuju. A ko će sledeći šutirati? Videćemo", rekao je Montella sa osmehom na licu braneći mladog fudbalera.

Generalno, nije bio baš najbolje raspoložen. Nikad nije lako izgubiti. Posebno ne kada nisi zaslužio, a Montella je uveren da Rossoneri nisu zaslužili.

"Roma je imala sreće", komentariše Milanov šef struke.

Nije ipak ni sasvim nezadovoljan.

"Naš cilj pre početka sezone bio je plasman u Ligu Evrope. I tu prilično dobro stojimo. Ako pobedimo na sledećoj utakmicu (protiv Atalante, prim. aut.) jednom nogom smo u Ligi Evrope", kaže Montlela.

(Mozzartsport.com)
Noviji Stariji