Beograd i "grobari" glavna tema milanskog derbija!

 Navijači Milana prozivali "interiste" za "hrabrost" prilikom gostovanja Partizanu, kada su raširili zajedničku zastavu koju imaju sa navijačima "crno-belih".

Veliki milanski derbi, a u centru pažnje Beograd. Nastavljena su prepucavanja pristalica Intera i Milana u derbiju koji “život” znači u Milanu, a sve zbog prijateljstva “crveno-crnih” sa Partizanovom navijačkom grupom “40 plus”, ali i zbog gostovanja Interovih “ultrasa” u Beogradu na meču Lige Evrope protiv Partizana.

Među desetinama parola kojima su se prozivale dve navijačke grupe našla se i ona parola  Milanovih navijača koji su se osvrnuli na posetu “interista” na stadionu u Humskoj i njihovog pokušaja da se sukobe sa “grobarima” na severnoj tribini.

“Iz Beograda se svi vratili zadovoljni, a tukli ste se samo sa ogradom“, glasio bi prevod poruke koja je sa juga upućena “crno-plavima” koji su, podsećamo, na prethodnom derbiju Milana imali zanimljiv komentar na gostovanje i prijateljstvo “milaneza” sa “grobarima”.


Zajednička zastava “grobara” i “Rossonera” krasila je ogradu na viđenom mestu južne tribine, što je samo potvrda da “40 plus” i “Curva sud” imaju sjajne odnose.

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji