Milanov plan za spas: Ibrahimović i Kovačić!

Talijanski mediji su uvjereni da Milan u planovima za sljedeću sezonu ima Ibrahimovića koji će biti slobodan igrač i Kovačića koji bi trebao doći na posudbu.

Milan već nekoliko sezona nije u vrhu talijanskog nogometa. Iako se rossoneri ove sezone bore za povratak u Europu, odnosno ulazak u Europsku ligu, stvari su daleko od idealnih.

Ni promjena na trenerskoj klupi nije donijela pomaka, pa je sasvim jasno da su za izlazak iz krize klubu potrebne velike promjene u svlačionici. Talijanski mediji tvrde da Adriano Galliani rješenje vidi u Zlatanu Ibrahimoviću i Mateu Kovačiću!

Glasine o mogućem Ibrinom povratku na San Siro pokrenuo je Mino Raiola svojim nedavnim izjavama, a potpirio ih je i predsjednik Milana.

"Vidjet ćemo što će se dogoditi, hoćemo li u Europu ili ne", odgovorio je Galliani Mediaset Premiumu na pitanje hoće li Milan krenuti po Ibrahimovića kada mu istekne ugovor s PSG-om.

Priča o Kovačiću i Milanu je stara oko mjesec dana, a Milan želi igrača dovesti na posudbu. Novi detalj je navodni prvi sastanak o kojem pišu talijanski mediji. Naime, veliki prijatelji Galliani i Florentino Perez su nedavno imali zajednički ručak, a Talijani su uvjereni da se na njemu raspravljalo upravo o mogućem transferu hrvatskog veznjaka.

(Goal.com)
Noviji Stariji