Partizan podelio Milano, Rossoneri vređali Srbe

Interovi navijači provocirali gradske rivale zbog batina koje su dobili u Humskoj. Sraman odgovor pristalica crveno-crnih, koji su uvredili ceo srpski narod.

Skandal na derbiju Intera i Milana u pretposlednjem meču Serije A. Pristalice Neroazzura su, prenosi Sportski žurnal, ljute rivale prozivali zbog batina koje su dobili na južnoj tribini stadiona Partizana u revanšu sa Zvezdom u polufinalu Kupa Srbije.

Usledio je sraman odgovor Rossonera, koji su osuli paljbu po celom srpskom narodu.

“Srbi mogu da nam ližu dupe. Oni znaju da su niko i ništa”, pisalo je na transparentu Milanista.

Reakciju navijača Milana izazvala je provokacija sa suprotne strane stadiona Giuseppe Meazza. Navijači Intera su, naime, razvili parolu sa natpisom: “Opustite se... vi ste u skrivenoj kameri Partizana”. Pored velikog transparenta bila je okačena i zastava Albanije?

Podsetimo, manja grupa navijača Milana je u Beograd doputovala na poziv Partizanove navijačke sekcije “40+” što se nije dopalo većem delu južne tribine u Humskoj.

Tvrdokorni navijali crno-belih su goste iz Italije batinama izbacili sa stadiona.

Svakako da Grobari u svet nisu poslali poruku koja ide u korist opšteprihvaćenoj tvrdnji da su Srbi gostoprimljiv narod i da je Beograd jedan od najbezbednijih gradova Evrope.

Međutim, ni Italijani se ne mogu pohvaliti odgovarajućom reakcijom. Okriviti ceo srpski rod za izgrede pojedinaca zaista nema nikakvog smisla.
Noviji Stariji