Najlepša prošlost bi uskoro mogla da postane Ibrahimovićeva budućnost: Nikada nisam ni želeo da odem iz Milana!

Pre samo nekoliko dana poznati italijanski menadžer Mino Raiola ustalasao je javnost u Italiji izjavom da bi Zlatan Ibrahimović mogao da se vrati na San Siro, a večeras je to učinio i sam golgeter Paris Saint Germaina.

U razgovoru za Mediaset Premium švedski golgeter je nagovestio da bi veliki san navijača Rossonera ponovo mogao da se ostvari.

"Kada sam napuštao Milan, to nije bio moj izbor. Nikada nisam želeo da odem. Volim Milan, to je po mom mišljenju najveći klub u kojem sam ikada igrao. Moj odlazak iz Milana je prošlost, a ovo je budućnost, videćemo šta će se desiti. Da li će moja budućnost biti moja prošlost? Nikad se ne zna, ali videćemo, uskoro će biti poznato", rekao je Ibrahimović za Mediaset.

Ugovor sa PSG-om ističe ovog leta.

"Uskoro će sve biti poznato i sve te spekulacije će biti završene. Da li će utakmica u subotu biti moja poslednja u Paris Saint Germainu? To zavisi od drugih, ne samo od mene. Ono što ja želim jeste da igram, a gde će to biti, videćemo. Ovo je bila najbolja sezona u mojoj karijeri, pružio sam mnogo više nego obično", rekao je Ibrahimović.

Ibrahimović u oktobru ove godine puni 35 godina, ali ga to neće sprečiti da odigra još jednu sezonu na vrhunskom nivou. Ove sezone odigrao je 29 utakmica u Ligi 1 i postigao neverovatnih 35 golova. Kada se saberu sva takmičenja u kojima je nastupa dolazi se do cifre od 48 utakmica i 45 postignutih pogodaka.

U Milanu je proveo dve sezone od 2010. do 2012. godine i postigao 42 gola u Seriji A na 61 meču.

(Mozzartsport.com)
Noviji Stariji