Najnovije transfer novosti (31. januar): Biabiany ostaje u Parmi, Gori pojačao golmane, Milan odustao od Nanija

18:59 - Izgledalo je da je Milan sačekao pravi trenutak da "uleti" sa ponudom za Portugalca, pošto su njegovi rivali iz Serije A, Juventus i Inter, trenutno bili zaokupirani drugim pitanjima. Ipak, kako stoje stvari, i oni su odustali od krilnog igrača Uniteda.

Milan je želeo da pozajmi Nanija od Uniteda do kraja ove sezone, videli su Portugalca kao igrača koji bi mogao da im, bar delimično, spase sezonu.

Međutim, problemi sa povredama koje Nani ima, kao i činjenica da ne bi mogao da nastupi za njih u Ligi šampiona, odvratili su Rossonere od ideje da dovedu igrača Uniteda.

17:42 - Milan se pojačao golmanom. Doduše, Stefano Gori će pre svega doći da uči zanat od iskusnih Christiana Abbiatija i Marca Amelie. U pitanju je 17-godišnji čuvar mreže koji je došao iz Brescie.

15:27 - Milan će do kraja dana pokušati da dovede igrača Manchester Uniteda - Nanija! Više o ovome pročitajte OVDE.

15:16 - Milan je izgleda izvisio za dovođenje Jonathana Biabiany-a. Sastanak klupskih čelnika Gallianija i Leonardija je prošao bez konačnog dogovora i Francuz će verovatno ostati u Parmi.

12:05 - Adel Taarabt će nositi u Milanu dres sa brojem 23.

11:59 - Pablo Armero u West Hamu! Želja Clarencea Seedorfa da dovede levog beka Napolija nije zadovoljena, jer će kolumbijski defanzivac ići u Englesku, gde će igrati kao pozajmljen igrač u ekipi West Hama.

09:31 - Mediaset prenosi kako će Jonathan Biabiany biti novo pojačanje Milana. U Parmu će ići Cristian Zaccardo, kao i Riccardo Saponara, koji će igrati na pozajmici do kraja sezone. Adriano Galliani će se sastati sa sportskim direktorom Parme Pietrom Leonardijem danas u 3 sata, kako bi realizovali transfere igrača.

09:24 - Jonathan Biabiany je na korak od prelaska u Milan. Parma je htela da ga proda u Kinu, što je i razumljivo jer je Guangzhou nudio šest miliona evra, a Biabiany-u ugovor ističe na kraju sezone. Ali, igrač je odbio tu ponudu, čekajući Milan. Sada su počeli pregovori Rossonera i Parme. Milan nudi Zaccarda, polovinu Saponarinog ugovora (druga polovina je već u vlasništvu Parme) i dva miliona evra. Čeka se odgovor Parme.
Noviji Stariji