Balotelli: Čast je igrati za Milan u ovim teškim trenucima

Nepopravljivi ekscentrik Mario Balotelli izjavio je da je ponosan na činjenicu da igra za Milan u trenutku kada taj klub prolazi kroz jako teške trenutke.

Mario Balotelli priključio se Milanu pre godinu dana a nakon ne tako uspešnog boravka u timu sa "San Sira" istakao je da može da bude ponosan na činjenicu da nastupa za "Rossonere".

"Srećan sam što igram za tako veliki klub u ovim teškim vremenima. Svako može da bude ovde kada Milanu ide ali su teška vremena ta koja izvlače najbolje iz svakog pojedinca" kazao je Balotelli.

Fudbaleri Milana nedavno su počeli da rade sa novim trenerom, Clarenceom Seedorfom, a Mario Balotelli ne sumnja da dolaze bolji dani za "Rossonere".

"Sada se nalazimo u znatno boljoj poziciji nego lani. Polako izlazimo iz krize i zaista mi je drago što sam u prethodnih godinu dana bio član ovog sjajnog kluba" zaključio je Balotelli.

Milan se nakon 21 odigrane utakmice nalazi na devetoj poziciji u Seriji A sa 28 osvojenih bodova. Naredni meč "Rossoneri" igraju u subotu protiv ekipe Torina.
Noviji Stariji