Da nije bilo El Shaarawy-a, Milan bi bio na dnu tabele

Od 26. avgusta do danas fudbaleri Milana su pod okriljem italijanske Serije A osvojili 10. bodova. Od kojih je sedam bodova, svojim golovima doneo 20-godišnji Stephan El Shaarawy... 

Prvo je s dva pogotka doneo Milanu na San Siru pobedu protiv Cagliarija (2-0), potom je jedan njegov pogodak bio dovoljan za bod kod Parme (1-1) i na kraju je ove subote zabio jedini gol na domaćoj utakmici protiv Genoe (1-0). Doneo je, dakle, ovaj fudbaler sedam bodova Milanu u tim utakmicama, a s obzirom da trenutno Milan ima 10 bodova i nalazi se na 12. mestu tabele, lako je primetiti da bi bez njega Allegrijev tim čamio negde na samom dnu tabele. 

Verovatno ni Massimiliano Allegri više ne bi bio trener, ali zahvaljujući ovom igraču, kojeg je i italijanski trener Cesare Prandelli zbog dobrih igara nagradio pozivom u reprezentaciju "azzurra", Milan ipak nekako preživljava u sredini tabele. 

U subotu je El Shaarawy postigao gol na svoj 20. rođendan, a trenutno je sa šest pogodaka pvi strelac lige zajedno s Napolijevim Cavanijem i Lazijevim Kloseom. 

Postigao je El Shaarawy i jedan od Milanova tri gola u Ligi 
šampiona.

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji