Spektakl na San Siru: Milan i Genoa podelili bodove u goleadi

"Rossoneri" su dva puta imali zaostatak, potom su došli nadomak trijumfa, ali su na kraju morali da se zadovolje bodom.


Fudbaleri Milana i Genoe su remizirali 3:3 (1:1) u utakmici 35. kola Serije A, odigranoj na San Siru.


Gosti sa Sicilije su poveli već u petom minutu utakmice, kada je reprezentativni napadač Italije Matteo Reteggi realizovao penal.


Izjednačenje domaćem timu doneo je Alessandro Florenyi pogotkom glavom u poslednjem minutu prvog poluvremena, nakon centaršuta Samuela Chukwuezea.


Đenovljani su još jednom poveli u 48. minutu, kada je Marca Sportiella matira Ekuban iz Gane, takođe glavom posle centaršuta sa desne strane. 


"Rossoneri" su još jednom poravnali rezultat preko štopera Mattea Gabbie u 72. minutu. Italijan je bio najviši u skoku posle kornera Florenzija i glavom je poslao loptu u nebranjeni deo mreže.



Samo tri minuta kasnije, mrežu gostiju je iz voleja zatresao iskusni centarfor Giroud, koji je tako doneo prednost Milanu. Francuz je sjajan pogodak postigao nakon centaršuta Kristijana Pulišića.


Gosti su do boda na kraju uspeli da stignu zahvaljujući autogolu nemačkog štopera Malicka Thiawa, koji je nespretno reagovao u 87. minutu.


Posle ove podele bodova, Milan i dalje čvrsto drži drugo mesto na tabeli Serije A, dok je Genoa ostala na 12. poziciji i do kraja sezone će igrati bez ikakvih briga.

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji