Betis nokautirao Milan na San Siru

Fudbaleri Milana podbacili su u trećem kolu Lige Evrope, pošto su na svom terenu poraženi od Betisa sa 1:2 i tako su doživeli prvi neuspeh u ovom takmičenju.

Rossoneri su treću rundu dočekali u slavljeničkom raspoloženju, jer su prethodna dva meča protiv Dudelangea i Olympiakosa rešili u svoju korist, ali je već u prvom poluvremenu duela na "San Siru" bilo jasno da će ono veoma brzo biti pokvareno.

aBetis nije zaigrao defanzivno protiv nekadašnjeg šampiona Evrope, tim iz Sevilje je bio rešen da slavi u trećem kolu, a cilj je uspeo i da ostvari. Već posle pola sata igre bilo je jasno da Milan čeka vraški težak posao u pokušaju da izbegne poraz, pošto je Sanabria uspeo da matira odbranu milanskog velikana.

Italijani su u nastavku pokušali da uzvrate, no ti napadi nisu bili uspešni, što je kaznio Lo Celso, koji je u 54. minutu duplirao prednost. Vreme u tim trenucima nije bilo saveznik Milana, pa su Rossoneri bili sve nervozniji. Ipak, do kraja su uspeli da zatresu mrežu zeleno-belih, i to preko Cutronea, no to nije bilo dovoljno da se izbegne prvi poraz u grupnoj fazi Lige Evrope.

(Blic.rs)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji