Bek iz Reala blizu dogovora sa Milanom

Najveći deo karijere je proveo u Madridu, a sada je blizu drugog velikana evropskog fudbala.


Osvajanjem titule u Španiji i Lige šampiona brazilski levi bek Marcelo (34) postao je najtrofejniji igrač u istoriji Real Madrida. Bio je to oproštaj kakav se samo poželeti može, ali iskusni defanzivac nije rešio i da završi igračku karijeru.


Pred njim su novi izazovi, a kako prenose mediji iz Španije - verovatnije je da će ostati u Evropi nego da će se vratiti u rodni Brazil.


Po poslednjim informacijama koje prenosi AS, Marcelo je blizu dogovora sa Milanom, u kojem bi nastavio bogatu karijeru. Italijanski šampion trenutno je najkonkretniji kada su u pitanju pregovori sa levim bekom, iako nisu jedini koji su pokušali da ga odvedu ovog leta.


Timovi sa nekoliko kontinenata žele Brazilca u svojim redovima, a on smatra da još ima snage i kvaliteta za evropski fudbal.


Zbog toga ne bi bilo iznenađenje ako u narednim danima Milan i Marcelo nađu zajednički jezik. Da bi se to desilo, velikan evropskog fudbala će morati malo da pojača finansijsku ponudu koju su već predstavili igraču. Izvori iz Španije kažu da Marcelo nije oduševljen godišnjem platom od "samo" tri miliona evra i da smatra kako može da dobije više.


Ukoliko do saradnje dođe čovek koji se u suzama oprostio od Reala imaće priliku za nove trofeje i uvećanje svoje impresivne kolekcije.

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji