Nesta: U Milanu nije trener kriv!

Jedan od najboljih defanzivaca u istoriji Serije A, Alessandro Nesta, stao je u odbranu Siniše Mihajlovića.

Milanu ne ide ni ove sezone uprkos činjenici da su mnogo potrošili tokom letnjeg prelaznog roka, a na udaru se našao i srpski trener koji je preuzeo "Rossonere", Siniša Mihajlović.

Posebno je na njega ljut Silvio Berlusconi, gazda tima, koji planira da mu uruči otkaz, sudeći po pisanjima italijanskih medija.

Ipak, postoji dosta ljudi iz sveta fudbala koji su bliski Milanu, a koji brane našeg stručnjaka. Jedan od njih jeste i Alesandro Nesta, čovek koji je osvojio toliko toga sa Milanom i koji ima kultni status u tom timu.

"Nije trener problem Milana. Trener se menjao poslednjih nekoliko godina dosta puta, a situacija je uvek ista. Mihajlović je prava osoba za Milan, zna šta treba da radi. Iskreno se nadam da ga neće smeniti, bio bi to pogrešan potez.

Milan mora da promeni mentalitet. Skauting nije na istom nivou kao ranije, klub će morati da manje troši, a da dovede bolja pojačanja.

Pored svega, nadam se da će se Paolo Maldini vratiti jednog dana u klub, bilo bi to od velikog značaja za Milan", završio je Alessandro Nesta, sadašnji trener Majamija. Navijači Milana su uvideli na čijoj je strani Alessandro Nesta, očigledno je da je kroz poslednju rečenicu hteo da indirektno napomene i sukob Maldinija i Gallianija.

Danas se u italijanskoj štampi pojavila informacija da je Mazzari čovek koji se nudi Milanu i da bi on mogao da ga zameni srpskog stručnjaka na klupi.

(Sportske.net)
Noviji Stariji