Milan nakon preokreta pobedio Udinese golom u 93. minutu

Fudbaleri Milana slavili su protiv Udinesea 3:2 (1:1) u utakmici 21. kola italijanske Serije A. 


"Rossoneri" su dominantno otvorili utakmicu i u prvom poluvremenu držali loptu u nogama čak 74 posto vremena. Ipak, nisu tako lako stvarali šanse. Ruben Loftus Cheek je postigao pogodak u 31. minutu. Theo Hernandez je poslao loptu u šesnaesterac, a Oliviere Giroud ju je majstorski propustio Englezu koji zatresao mrežu. 


Meč je na kratko bio i prekinut jer su navijači domaće ekipe vređali golmana Milana, Mikea Maignana na rasnoj osnovi. Francuz se požalio glavnom sudiji i krenuo u svlačionicu. Ipak, prekid je trajao svega nekoliko minuta i utakmica je nastavljena.


Ubrzo nakon nastavka, Samardžić je doneo izjednačenje Udineseu. Srpski reprezentativac je predbrilao svog čuvara i odličnim šutem van kaznenog prostora savladao Maignana u 42. minutu.


Ista slika je viđena i u drugom poluvremenu. Izabranici Stefana Piolija su nastavili da dominiraju u posedu, što im nije donelo puno. Šta više, Tovan je postigao gol za vođstvo i preokret kluba iz Udina u 62. minutu. Izjednačenje "rossonerima" je doneo Jović. Srpski napadač je ušao sa klupe u 75. minutu, a u 82. smestio loptu u mrežu. 


U nadoknadi vremena se još jedan rezervista upisao u strelce. Gosti iz Milana su pogotkom Noe Okafora u 93. minutu došli do preokreta i sva tri boda.

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji