Milan i Borussia igrali bez golova u drugom kolu Lige šampiona

Milan nije uspeo da započne svoju sezonu u Ligi šampiona sa pobedom, jer je odigrao bez golova 0-0 protiv Borussie Dortmund u uzbudljivoj utakmici u sredu, čime su ostvarili svoj drugi uzastopni nerešeni rezultat u takmičenju.


Obe ekipe imale su mnogo prilika, ali nisu uspele da ih iskoriste u ovoj napetoj utakmici. Milan, koji je prošle sezone stigao do polufinala, takođe je igrao nerešeno 0-0 kod kuće protiv Newcastlea u svom otvaranju Lige šampiona.


Newcastle je iznenađujuće pobedio PSG sa 4-1 i zauzeo prvo mesto u Grupi F, sa bodom više od svog protivnika. Milan je bio dva boda iza Newcastleaa i jedan bod ispred Dortmunda.


Dortmund je tražio svoje prve bodove i svoj prvi gol nakon poraza od 2-0 u svom otvaranju protiv PSG-a. Nemački tim je nekoliko puta bio blizu postizanja gola u prvom poluvremenu, ali je Milanov golman Mike Maignan imao odlične odbrane.


Milan je postajao sve opasniji tokom utakmice, ali napadi nisu rezultirali golom. Christian Pulisic, koji je započeo svoju karijeru u Dortmundu, bio je blizu postizanja gola za Milan u drugom poluvremenu, ali nije uspeo da savlada golmana Borussie.


Milan je imao nekoliko prilika da osvoji sva tri boda u kasnijim fazama utakmice, ali su njihovi napadi završili tik pored gola.


Iako nije bilo golova, ova utakmica pružila je mnogo uzbuđenja i prilika za oba tima.

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji