VELIKO POJAČANJE: Milan ima novog Ibrahimovića, ali u ženskoj ekipi!

Da li je u pitanju slučajnost, ili nešto sasvim drugo?


Zlatan Ibrahimović, švedski napadač, poreklom sa naših podneblja, predstavlja istinsku legendu ekipe iutalijanskog Milana, a sada je na stadion "San Siro" stigla igračica koja je takođe rođena u Švedskoj, ime je dobija po južnoj srpskoj pokrajini, a igra na istoj poziciji kao i legendarni napadač.


Kosovare Asllani nova je igračica ženske ekipe Milana i pored činjenice da po mnogo čemu podseća na slavnog kolegu iz muškog kluba treba napomenuti da su njih dvoje već imali prilike da se sreću dok je Ibrahimović nastupao za pariski PSG, a članica tog kluba bila je Kosovare Asllani.


Švedska reprezentativka ovog leta pojačala je "Rossonere", a predstavlja jednu od najboljih navalnih fudbalerki ženske fudbalske reprezentacije Švedske. Njeni rodtitelji vode poreklo sa područja Kosova i Metohije, pa je upravo po južnoj srpskoj pokrajini i dobila ime.I pored svih fudbalskih kvaliteta, Asllani je poznata i po čestim skandalima. Ima istetoviranog albanskog orla, a zdušno je podržala albanske fudbalere u Švajcarskoj reprezentaciji koji su provocirali srpske reprezentativce, a treba istaći da i ona neretko na isti način proslavlja pogotke u nacionalnom dresu.

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji