ZVANIČNO: Milan potvrdio nove ugovore Maldiniju i Massari

 Lepe vesti za navijače Rossonera...


Navijači Milana konačno mogu mirno da spavaju. Bilo je tužnih vesti za fanove Rossonera tokom ovog prelaznog roka, ali je šampion Italije obelodanio informaciju koja će sigurno obradovati navijače kluba sa San Sira.


Milan je ne zvaničnom sajtu potvrdio da je direktorski tandem Paolo Maldini-Federico Massara produžio ugovore sa klubom.


“Novi ugovori za Maldinija i Massaru pokazuju važnost kontinuiteta u celom klubu dok nastavljamo da rastemo”, stoji u saopštenju Milana.


Nisu italijanski mediji ni u jednom trenutku dovodili u pitanje njihov ostanak na San Siru, međutim, promenom vlasničke strukture u klubu pregovori su se otegli, a kako je vreme prolazilo strah se uvukla pod kožu navijača od mogućeg gubitka pomenutog dvojca. Ipak, dogovor je postignut nekoliko sati od zvaničnog isteka ugovora.


Sada će pomenuti dvojac moći da se fokusira na pojačanja. Prioritet će, piše italijanski Sky, biti kupovina centralnog beka i desnog krila, odnosno ofanzivnog veziste. Što se tiče štopera, na Milanovoj listi nalaze sa Abdu Diallo, Piero Hincapie, Bremer i Francesco Acerbi, dok su kandidati za jaču napadačku liniju Domeniko Berardi, Charles De Kateleare i Hakim Ziyech.

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji