NEKA IGRE POČNU: Može li Milan do Scudetta? Ovo je startnih 11 za 1. kolo Serije A!

Utakmicom Parma – Juventus u subotu od 18.00 sati počinje nova sezona u Seriji A. Derbi se igra u ponedeljak od 20.45 časova kada Inter dočekuje Lazio.

Milan, ekipa koju od ove sezone sa klupe predvodi Marco Giampaolo gostovaće u nedelju u Udinama protiv Udinesea. Meč je na programu u 18.00 sati.

„Rossoneri“ su osetno promenili ekipu, ali za razliku od prošle sezone vidi se da ekipa igra dosta bolje pod vođstvom nekadašnjeg stratega Sampdorie.

Protiv „zebri“ iz Udina izaći će postava u formaciji 4-3-1-2. Na golu je siguran Donnarumma. Na desnom boku biće Calabria, na levom Rodriguez, a dva štoperska mesta rezervisana su za Romagnlija i Musacchia.

Theo Hernandez se povredio i neće ga biti narednih mesec dana. U veznom redu protiv Udinezea igraće Kessie (Borini), Benaccer (Biglia) i Paqueta. Na poziciji „trekvariste“ Giampaolo planira Susa, dok će u napadu igrati Piatek i Castillejo (Rafael Leao).

Cilj uprave Milana za ovu sezonu je da izbore jedno od prva četiri mesta koja naredne godine vode u Ligu šampiona. Da li će tim uspeti da se umeša u borbu za Scudetto? Ostaje nam da vidimo u prvih nekoliko meseci.

(Sportskacentrala.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji