Berlusconi uputio apel Gattusu!

Nekadašnji vlasnik Rossonera Silvio Berlusconi dobro je poznat po tome što insistira na stilu igre s dva klasična napadača. Setimo se samo kako je Carlo Ancelotti često počinjao utakmice sa dva isturena napadača, samo da bi udovoljio “Il Cavaliereu”.

Upravo sada Silvio Berlusconi, iako više nije vlasnik Milana, poziva sadašnjeg trenera Gennara Gattusa da počne igrati sa dva napadača.

"Ja sam bivši predsednik, ali i dalje sam veliki Milanov fan", izjavio je Berlusconi za Premium Sport.

"Osećam snažnu bol, ponekad teško mogu gledati celu utakmicu ​​jer se ne slažem s odabranim igračima i formacijom".

"Formacija koja nam je donela toliko uspeha je zaboravljena, mislim na onu s dva središnja napadača. U današnjem Milanu jedan od njih bi trebao biti Suso, a Bonaventura mora igrati iza napadača, poput Kake".

81-godišnji Berlusconi na mestu vlasnika Milana proveo je neverovatnu trideset i jednu godinu, osvojio je sve što se moglo osvojiti, a najviše se ističe pet naslova Lige šampiona.

"S trenutnom formacijom, uz veliku zvezdu Gigija Donnarummu, naša preostala dva najbolja igrača Suso i Bonaventura igraju na pogrešnim pozicijama. Naši bočni igrači moraju napraviti širinu, kao što se igralo pod Arrigom Sacchijem".

"Želim veliku ‘sreću’ Gattusu, ali s ovom trenutnom formacijom u kojoj imamo jednog isturenog napadača, nećemo napraviti ništa", završio je Silvio Berlusconi.

Berlusconi bogatiji za dve milijarde dolara

Prema podacima Blubergovog indeksa milijardera, imovina kontroverznog političara ove godine uvećana je za dve milijarde dolara i sada vredi 8,4 milijarde dolara. To je najbolji rezultat među pet italijanskih predstavnika na listi. Rastu bogatstva Berlusconi najviše može da zahvali rastu cena akcija njegovih kompanija. To posebno važi za medijsku kompaniju Mediaset koja se našla u središtu borbe za prevlast s francuskim milijarderom Vincentom Bolereom. Na rast bogatstva svakako je uticala i prodaja fudbalskog kluba AC Milan kineskim ulagačima za 740 milijuna evra.

(Sportskacentrala.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji