Ibrahimović dobio neuobičajenu ponudu, spašava posrnulog velikana

U Milanu očekuju da će Zlatan Ibrahimović do kraja godine prihvatiti ponudu, objavili su talijanski mediji.

Pregovori između slavnog kluba i švedskog napadača prekinuti su prošlog tjedna, ali su obnovljeni i Ibrahimović je blizu povratka na San Siro. Milan je poslao neuobičajenu ponudu Zlatanu - dobit će ugovor na šest mjeseci, a sam će se morati izboriti za dodatnu godinu.

Talijani pišu da će se ugovor automatski produljiti ako Zlatan do kraja sezone odigra određen broj utakmica i postigne određen broj golova. Prethodna ponuda bila je da se ugovor automatski produlji ako Milan izbori Europu, ali slavni klub je u talijanskom prvenstvu daleko od mjesta koja vode u europska natjecanja.

Bećir Omeragić na listi želja Milana!

Ibrahimović je bez kluba nakon odlaska iz LA Galaxyja. Ibrahimović je u Milanu igrao od 2010. do 2012. godine i u drugoj sezoni s 28 golova bio najbolji strijelac lige. U Italiji je igrao još za Juventus i Inter.

Nedavno je Zlatan govorio o povratku u Italiju.

"Potpisat ću za momčad koja ponovno uči pobjeđivati, želi oživjeti svoju povijest i traži izazov. To je jedini način da pronađem dovoljno motivacije i ponovno iznenadim onim što mogu. Nogometašu nije važno samo u kojoj ekipi igra, mora se poklopiti puno toga, čak i zahtjevi moje obitelji. Uskoro se vidimo u Italiji", rekao je.

(Index.hr)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji