Milan ne odustaje od bivšeg igrača

Uporna uprava "Rossonera" nastavlja sa poterom za novim pojačanjima.

Čak sedam igrača ovog leta je pojačalo redove tima sa "San Sira", ali je jasno da se nova uprava kluba tu neće zaustaviti.

Još nekoliko igrača je na radaru kluba, a čini se da su najviše zagrizli da u Milano presele još jednog napadača.

Odavno je na radaru kluba Nikola Kalinić iz Fiorentine, ali je ta priča zatajila. Uprava Milana se navodno okrenula bivšem igraču ovog kluba, Pierru-Emericku Aubameyangu.

Gabonac je navodno blizu prelaska u redove kineskog Tianjina u kom bi trebalo da zarađuje 30 miliona evra na godišnjem nivou.

Ipak, kako se kraj prelaznog roka u Kini približava, mediji sve više spekulišu da bi ta priča mogla da se izjalovi. Pijaca se u Kini zatvara u petak, a Tianjin ima i problem sa strancima, pa će imati velikoh poteškoća da u narednih 24 sata kompletiraju ovako veliki transfer.

Milan tu vidi svoju šansu, oni će se 18. jula susreti sa Borussiom na pripremama, pa će tu priliku iskoristiti da pregovaraju sa Nemcima.

Klub sa "San Sira" je spreman da ponudi 60 miliona evra "Milionerima" za usluge reprezentativca Gabona, dok bi Aubameyanga načinili jednim od najplaćenijih igrača u Seriji A, kako su spremni da mu ponude 7,5 miliona evra godišnje.

Videćemo kako će se sve razvijati, ako Aubameyang nakon petka ostane u Nemačkoj, Milan će napasti svim snagama.

(Sportske.net)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji