Casa Milan je kao košnica! Braća Ghezzal pregovarali sat vremena, ima li Milan i deveto pojačanje?

S neba pa u rebra...

S neba pa u rebra! Iliti pravo niotkuda! Milan je na pragu devetog pojačanja ove sezone!

Rachida Ghezzala (25) apsolutno niko nije pominjao kao moguću akviziciju Rossonera ovog leta, a koliko sutra on bi mogao da postane novi igrač sedmostrukog šampiona Evrope. Bivši ofanzivni vezista Lyona, ili bolje reći krilo, trenutno je bez ugovora i zajedno sa svojim bratom koji vodi brigu o njegovoj karijeri, boravio je danas u Milanu na pregovorima.

Kako javljaju brojni mediji sa Apenina, braća Ghezzal vodila su jednočasovni razgovor sa Milanovim tandemom direktora Mirabelli/Fassone. Pretpostavlje se da su Alžirci izneli svoja potraživanja, te da će čelnici italijanskog velikana u naredna 24 časa odlučiti da li pristaju na te uslove.

Rachid Ghezzal je dete Lyona. Za taj taj tim odigrao je 87 utakmica u Ligi 1 od 2012, postigavši 11 golova i zabeleživši 16 asistencija. Radi se o brzonogom igraču, vrlo kreativnom, sa efikasnim driblingom. Kako je Milan u Hakanu Calhanogluu pronašao zamenu za Gerarda Deulofeua, očekuje se da bi Gezal mogao da bude alternativa za obe krilne pozicije.

Tržišna cena ovog momka, po Transfermaktu, iznosi 8.000.000 evra.

Podsetimo, Rossoneri su do sada na pojačanja potrošili 130.500.000 evra. Pored pomenutog Calhanoglua na San Siro stigli su Andre Silva, Andrea Conti, Mateo Musacchio, Ricardo Rodriguez, Franck Kessie, Antonio Donnarumma i Fabio Borini.

Narednih dana očekuje se rasplet oko Pierre Emericka Aubameyanga.

(Mozzartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji