Nova potvrda - Milan dovodi zvezdu Bundeslige!

Uprava "Rossonera" se ne zaustavlja.

Milan je definitivno najaktivniji klub na transfer pijaci do sada.

Doveli su tri pojačanja, stigli su Musaccho (Villareal), Kessie (Atalanta) i Ricardo Rodriguez (Wolfsburg), a pored toga na radaru Milana nalazi se još plejada vrsnih fudbalera.

Želje su Andrea Conti iz Atalante, Biglia i Keita iz Lazia, Klaassen iz Ajaxa, Krychowiak iz PSG-a, kao i jedan vrhunski napadač, poslednji se u vezu sa prelaskom na "San Siro" dovodio Andre Silva iz Porta.

I pored njih, Milan je pronašao jedno pojačanja i u Bundesligi, naime zainteresovani su za fudbalera RB Leipziga Emila Forsberga.

Sjajni Šveđanin je blistao u Bundesligi minule sezone, pisali samo danas o njegovom potencijalnom transferu u Milano.

Sada je čitava priča dobila na težini, kako je agent ovog fudbalera potvrdio da putuje u Milano.

Dotični Hasan Cetinkaya, koji vodi računa o karijeri fudbaler Leipziga, ali i o karijeri Victora Lindelofa, govorio je za medije o prelasku švedskog defanzivca u Manchester United.

Švedski list "Afonbladet" je preneo da je Lindelof pred lekarskim pregledima uoči prelaska na "Old Traford", ali njegov agent nije hteo da priča na tu temu.

"Victorov sledeći let je za Norvešku, moj je za Milan", izjavio je Cetinkaya.

Upravo tu je namerno ili slučajno, otkrio da u Italiju putuje kako bi sa "Rossonerima" pregovarao oko svog drugog klijenta Emila Forsberga.

Inače, iako je njegov agent odlučio da se ne izjasni po pitanju transfera u Manchester United, Lindelof će postati prvo pojačanje klub sa "Old Traforda" ovog leta, kako je objavljeno na zvaničnoj stranici "Crvenih Đavola".

(Sportske.net)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji