Donnarumma prelomio - ostaje! Raioli propale sve kombinacije...

Poslednje infomacije iz Italije glase da će saga biti okončana jer su se jedna po jedna zatvarala vrata transfera.

Priča oko Gianluigija Donnarumme i njegovog ugovora se bliži kraju. Izgleda da je mladi golman prelomio...

Corriere dello Sport donosi na naslovnici ovoga jutra, a još neki ugledni mediji na Apeninima tvrde da je Donnarumma odlučio da potpiše novi ugovor sa Milanom!

Saga koja je trajala mesecima se polako bliži kraju. Mladi čuvar mreže je dobio od Milana rok do 13. juna da odgovori na ponudu o novom petogodišnjem ugovoru. Milan mu je ponudio 4.500.000 evra po sezoni uz neke bonuse, Donnarummin menadžer Mino Raiola je na početku tražio duplo više, otezao sa konačnim odgovorom, ali mu se karte nisu otvorile... Jedna po jedna vrata su se zatvarala.

RADNO LETO: Mali Gigi stavio školu na drugo mesto

Prvo je vunderkind Rossonera odbio svaki Rajolin pokušaj za transfer u Juventus. Raiola je sa Nedvedom i rukovodstvom Juventusa planirao dovođenje Donnarumme kao Buffonovog naslednika, ali je Milanov vunderkind bio izričit u želi da neće u Juventus. Nakon toga se Raiola nadao raspletu oko De Gee i transferu Donnarumme u Real ili Manchester United, ali pošto i Navas, i De Gea ostaju u svojim klubovima, propala je i ta opcija. Guardiola je doveo Edersona, sve  je bilo manje mogućih kupaca i na kraju je ostao samo PSG.

Raiola je u dobrim odnosima sa rukovodstvom Paris Saint Germaina i njima se obratio kao poslednjoj adresi u nadi da će prodati Donnarummu ovog leta. Direktor francuskog kluba Antero Henrique dolazi sutra u Milano sa ponudom od 40.000.000 evra, ali dolazi uzalud...

Mladi golman je navodno već prelomio da želi da potpiše novi ugovor i odsatne u Milanu, a PSG mu svakako nije bio zanimljiva opcija. Jedini detalj oko koga se Milan i rajola još spore je visina otkupne klauzučle. Milan želi da ona bude 100.000.000 evra, Raiola traži da bude manja i da sledećeg leta opet proba da proda svoju „zlatnu koku“. Međutim, i to bi u skorije vreme trebalo da se reši.

Podsetimo, Donnarumma ulazi u poslednju godinu ugovora i Milan je želeo da ga blindira ili da završi sa njim. Ponuđeni su mu sjajni uslovi za jednog 18-godišnjaka i biće među najplaćenijim igračim Serije A.

U međuvremenu, poseta Paris Saint Germainovog direktora Milan bi otvorila mogućnost prelaska Grzegorza Krychowiaka na San Siro.

(Mozzartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji