Romagnoli: Nismo demolirali svlačionice Juventusa

Defanzivac Milana Alessio Romagnoli negirao je tvrdnje italijanskih medija, koji su pisali i pišu o navodnom demoliranju svlačionica Juventusa od strane "Rossonera", posle utakmice dva kluba 10. marta.

"Stara dama" je slavila protiv Milana u okviru 28. kola Serije A sa 2:1, a do pobede je stigla tek u sedmom minutu sudijske nadoknade vremena kada je sa penala bio precizan Paulo Dybala.

Posle meča se prašina i dalje nije slegla, pa tako mediji sa Apenina prenose priču o uništavanju Juventusovih svlačionica, što Romagnoli negira.

"Sve što je napisano posle utakmice - ništa se nije dogodilo", rekao je Romagnoli.

Izveštaji kažu da je golman Gianluigi Donnarumma viđen kako šutira vrata, Carlosa Baccu je trener Milana Vincenzo Montella morao da odgurne od glavnog sudije Davide Masse, dok su ostali frustrirani fudbaleri bes iskalili u klupskim prostorijama Juventusa, gde su navodno sa zidova srušili i replike šampionskih titula kluba iz Torina.

"Trofeji Scudetta nisu dirani sa zidova. Samo smo se istuširali i napustili svlačionice", istakao je Romagnoli, koji je na ova novinarska pitanja odgovarao u trening kampu reprezentacije Italije, koja je u petak pobedila Albaniju sa 2:0, ali štoper Milana nije ulazio u igru.

(Sportklub.rs)
Noviji Stariji