Maldini dobija posebnu ulogu u svom Milanu, sa njim počinje nova era?!

Legendarni italijanski fudbaler mogao bi da se vrati u svoj Milan.

Kako prenose italijanski mediji, Paolo Maldini bi mogao da postane tehnički direktor Milana.

Navodno, budući izvršni direktor Marco Fassone koji će svoju poziciju zauzeti kada kineski konzorcijum Sino-Europe sports kompletira kupovinu kluba, želi i Maldinija pored sebe na čelu kluba.

Kinezi takođe smatraju da bi povratak jedne takve legende bilo od velikog značaja za klub.

Maldini se već sastao sa Fassoneom, a Milan je svom čuvenom kapitenu dao nekoliko dana da razmisli pre nego što donese konačnu odluku i saopšti je u narednim danima.

''Mislim da bi Maldini bio pravo pojačanje za upravu Milana. Paolo je posebna osoba koja odlično razume fudbal. Trenutno nisam toliko blizak dešavanjima u klubu, ali znam da Maldini nosi DNK Milana i da bi bio odlično rešenje na bilo kojoj poziciji u klubu'', rekao je sadašnji trener Venezie i bivši igrač i trener Milana, Filippo Inzaghi.

Inače, Maldini je čitavu svoju karijeru proveo u Milanu u čijem dresu je odigrao preko 900 mečeva i osvojio sve moguće trofeje, od toga se čak pet puta popeo na krov Evrope.

Njegov pokojni otac Cesare je osvojio četiri Scudetta i jedan Kup šampiona, dok njegovi sinovi Christian i Daniel igraju u mlađim kategorijama Milana.

(Sportske.net)
Noviji Stariji