Kakav spektakl na San Siru! Milan se vratio iz mrtvih u ludnici od sedam golova

Sassuolo vodio 1:3, na kraju 4:3!

Odavno nije viđen bolji meč na San Siru! Vincenzo Montella je izgleda pronašao žicu svojim pulenima koji ne igraju savršeno, ali imaju karakter. Gubili su 1:3 protiv Sassuola do 68. minuta, a na kraju su došli do čitavog plena pošto su dali tri komada za devet minuta - 4:3!

Bio je ovo pravi ispit za Rossonere na kom su mogli da pokažu i sebi i drugima šta znaju. I pokazali su! Ovo je treća pobeda Milana u poslednja četiri kola Serije A. Rossoneri su sada na 5. mestu lige!

Od samog starta je krenulo efikasno. Bonaventura je pogodio u 9. minutu i najavio efikasan meč, a do 56. je već bilo 3:1 za Sassuolo. Da ste tada pitali navijače da li je moguće da dođe do preokreta teško da bi vam iko odgovorio potvrdno.

Ali...

Bolje minute najavio je Carlos Bacca s bele tačke u 68. minutu, potom je bio precizan 18-godišnji Locatelli i na kraju Paletta za potpuni preokret!

Ludnica. Prava ludnica!

Utakmica o kojoj će se dugo pričati. Ovo je meč koji može da najavi bolje dane kada je ovaj posrnuli gigant u pitanju. Ovakvi mečevi rađaju heroje, rađaju ekipe koje mogu poput Feniksa da se dignu iz pepela. Videćemo da li je Montellina družina takva. Videćemo da li ima kvalitet i snagu da se umeša u borbu za sam vrh tabele.

Današnji karakter koji su pokazali je epski. Da živimo u vremenu od pre 15-ak godina ovakvi okršaji snimali su se na video-kasete i gledali u vremenu dokolice...

Evo kako trenutno izgleda tabela Serije A:



(Mozzartsport.com)
Noviji Stariji