Maldini: Gotovo je sa Milanom!

Legendarni kapiten Milana Paolo Mladini zapanjen je činjenicom da je Silvio Berlusconi prodao Rossonere kineskim investitorima i poručuje da nema ništa od njegovog eventualnog povratka u klub.

Berlusconi je odlučio da proda klub posle ravno 30 godina rukovođenja, a čitav posao trebalo bi da bude realizovan do novembra ove gdoine.

“Čudno je videti Milan bez njega, bez Silvia. Stigao sam u klub dok je bio drugi predsednik, a iz prve ruke video sam kako izgleda kada dođe novi gazda. Berlusconi je bio neverovatan predsednik, verovatno najuspešniji od svih u modernom fudbalu”, rekao je Maldini za Sky Sport Italiu.

Sa novim kineskim gazdama pojavila se priča o navodnom povratku Paola Maldinija u klub.

“Umoran sam od tih priča. Izgradio sam sopstveni život i nemam nameru da se bavim Milanom niti da radim u njemu. Taj klub ostaje moja vleika ljubav, kako za mene tako i za celu moju porodicu, ali moja budućnost nije u njemu”, kaže Maldini.

Potom posebno ističe jednu stvar.

“Važno je da novi ljudi koji budu došli iz inostranstva shvate veličinu našeg kluba, njegovu istoriju. Predsedenik ne može sam da donosi sve odluke, to sam uvek govorio. Milan ima milione navijača širom sveta i mora da ih poštuje, da uzima njihovo mišljenje u obzir. Uticaj navijača ne poznaje granice, Milanisti su svuda okolo”, zaključio je Paolo Maldini.

(Mozzartsport.com)
Noviji Stariji