Dejo predlaže: Dovedite Kiću u Milan

Predsednik FS Crne Gore nahvalio vezistu Partizana.

Došao, video, još je Milan i pobedio. Pošto je pred njegovim očima Cristian Brocchi slavio na debiju za Rossonere, Dejan Savićević je tokom ponedeljka posetio trening centar Milana, razgovarao sa igračima i članovima stručnog štaba i predložio im da dovedu - Nebojšu Kosovića!

Italijanski mediji ističu da je popularni Genije u razgovoru sa Brocchijem, kasnije i generalnim direktorom Adrianom Gallianijem, nahvalio vezistu Partizana, očigledno verujući da bi upravo popularni Kića mogao da bude pojačanje slavnog kluba za narednih nekoliko sezona.

Logičan zaključak ako se zna da je Dejan Savićević predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore, a Nebojša Kosović mladi reprezentativac.

Italijani podsećaju na karijeru 21-godišnjeg prvotimca Partizana (igrao ranije za Vojvodinu, Standard iz Liježa i Ujpešt) prenoseći da se najbolje snalazi u formaciji 4-2-3-1, kao jedan od dvojice zadnjih veznih, da su mu idoli Zinedine Zidane i Andres Iniesta, a omiljeni inostrani klub Real Madrid, mada ceni i Fiorentinu.

(Mozzartsport.com)
Noviji Stariji