Rat za Mihino "otkriće"!

Sigurno će na leto biti na meti najvećih klubova. Milan ima poslednju priliku da zaradi!

Kako navodi Milan News, Carlo Ancelotti, koji će na kraju sezone na klupi Bayerna zameniti Pepa Guardiolu koji prelazi u Manchester City, veliki je Baccin obožavalac, pa uprava Bayerna razmatra mogućnosti o njegovom prelasku u Bavarsku.

Kolumbijski napadač je nakon dolaska u Seriju A iz Seville postigao 14 golova na 30 nastupa što ga čini drugim strelcem lige iza Gonzala Higuaina. Ipak, "Rossoneri" se muče na 6. mestu i zaostaju 11 bodova za trećim mestom koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

"Crveni" će navodno poslati skaute da prate Baccine partije po završetku internacionalne pauze, nakon čega će odlučiti da li će poslati i zvaničnu ponudu.

Zbog finansijske situacije i veoma male verovatnoće da će naredne godine nastupiti u Ligi šampiona, uprava "Đavola" će verovatno razmotriti bilo kakvu ponudu koja stigne iz Bavarske.

Ali, navodno Baccu hoće i Wengere. U slučaju da Alexis Sanchez napusti London, Arsenal će probati da dovede nekadašnjeg napadača Seville.

Razlog za prodaju su i Baccine godine, imaće ih 30 u septembru, i ovo je poslednja prilika da Milan vrati uloženo. Platili su ga oko 30 miliona evra i veća ponuda bi sigurno mogla da ga odvede sa "San Sira".

Mihajlović je insistirao na Bacci i pogodio, no, on je mnogo više pokazao od ostalih pojačanja.

(Sportske.net)
Noviji Stariji