Siniša se vraća "kući", ovo su kandidati za njegovog naslednika!

Vrteška, tri italijanska kluba bi mogla da promene klub. Sigurni jedino treneri Juventusa i Rome.

U Seriji A učmalost pokušavaju da promene stalnom trenerskom vrteškom. Bez obzira hoće li osvojiti kup, Siniša Mihajlović je na izlaznim vratima Milana.

Berlusconi traži novog čoveka, nema novca za ozbiljne opcije, pominju se početnik Brocchi, ali i Di Francesco iz Sassuola. Želja ostaje Unai Emery, kao i prošle godine, navodno u Milanu veruju da bi Španac iz Seville zaveo red u svlačionici.

U svakom slučaju, Mihajlović neće dugo čekati posao, Stefano Pioli odlazi iz Lazia posle neuspešne sezone, glavni kandidat da ga zameni je Srbin, koji bi se na taj način vratio "kući". Ako se ne dogovore sa Sinišom, imaju dve alternative, bivši italijanski selektor Prandelli i bivši trener Intera, Mazzari.

U Romi će uslediti promene u operativnom delu, odlazi direktor Sabatini, ali je mesto Spallettija sigurno, čak i da ne izbori Ligu šampiona. Rimljani će promeniti igrački kadar, odlazi Džeko, a mogao bi da bude žrtvovan i Pjanić.

Kod Intera, pronose se glasovi o eventualnom odlasku Mancinija u Arsenal, ali to su priče bez ikakve čvrste podloge, Inter će verovatno nastaviti sa istim trenerom, baš kao i Juventus koji je ponudio produžetak ugovora Allegriju.

On želi klauzulu o otkupu, ako se pojavi recimo Real, no, u Juventusu neće na to pristati, to je protiv politike klupa. Ipak, postoji raspoloženje na obe strane da se ugovor produži za još sezonu, do leta 2018.

Utisak je da Juve i ne razmišlja o drugim rešenjima, kao i Napoli koji u Sarriju vidi rešenje za duži period.

Dakle, Milan i Lazio će sa novim trenerima u novu sezonu, verovatno i Fiorentina, ali ne zbog loših rezultata već ne baš dobrih odnosa Paula Souze sa rukovodstvom kluba. Naime, Portugalac je razočaran jer klub nije ispunio obećanja da će se pojačati tokom zime i ozbiljnije napasti treću poziciju. Sada se vidi da je bio u pravu kada je predsedniku Della Valle-u rekao da će tim izgubiti dah u završnici prvenstva.

(Sportske.net)
Noviji Stariji