Mihajlović: Balotelli će biti starter, ali ako se ne bude trudio - više neće biti

Trener Milana Siniša Mihajlović najavio je da će Mario Balotelli biti u startnoj postavi za nedeljni duel sa Sassuolom, koji je na programu od 15 časova.

Umesto povređenog Luiza Adriana i Nianga od prvog minuta zaigraće "Super Mario".

"Ni Balotelli ni Menez nemaju 'u nogama' 90 minuta, pa će se menjati. Menezu će verovatno lakše pasti ulazak sa klupe, a 'Ballo' je fizički jači i može da pomogne ekipi u posedu lopte. Zato mislim da će Balotelli da počne utakmicu, a Menez da ga odmeni. Što se tiče Mariovog ponašanja... jedino me zanima da li juri rivala koji ima loptu, da li se žrtvuje za tim. Svi moraju to da rade, ili, prosto, neće igrati. Ako od Balotellija dobijem pozitivan odgovor na taj zahtev, i dalje će igrati. A ako ne - onda neće", kaže srpski stručnjak.

On ističe da je u ovom trenutku teško reći da li će Mario Balotelli zaigrati ponovo za italijansku reprezentaciju, koju ovog leta očekuje prvenstvo Evrope.

"Mario je je sada skoncentrisan na nastupe u Milanu, kao i na korišćenje ukazanih šansi. Sve što bude usledilo - biće samo posledice. I on i Menez su umeli da budu igrači odluke ranije, a to bi trebalo da budu i sada", rekao je Siniša Mihajlović.

(Blic.rs)
Noviji Stariji