KAKO JE PATO POSTAO RUŽNO PAČE: Svet je bio njegov, a sada svi plaćaju da ga ne gledaju (VIDEO)

Pato (25) je ponikao u Internacionalu, a kao veliki talenat je sa 18 godina stigao u Milan. On je 2007. godine bio jedan od najvećih svetskih talenata, a brojni evropski klubovi su želeli da ga angažuju...

Predsednik brazilskog prvoligaša Corinthiansa Roberto de Andrade izjavio je se kaje što je angažovao Alexandrea Pata i dodao je da želi što pre da ga proda.

Pato (25) je ponikao u Internacionalu, a kao veliki talenat je sa 18 godina stigao u Milan. On je 2007. godine bio jedan od najvećih svetskih talenata, a brojni evropski klubovi su želeli da ga angažuju.

Pato je izabrao Milan, a "Rossoneri" su bili presrećni zbog ovog transfera. On je zbog pravila FIFA-e debitovao za Milan u januaru 2008, a do kraja sezone odigrao je 20 utakmica i postigao devet golova. Brazilac je u narednoj sezoni nastupio na 42 meča i 18 puta se upisao u strelce.

Međutim, usledio je pad u formi brazilskog fudbalera, a povrede su se ređale jedna za drugom. On se 2013. vratio u Corinthians, a prošlu godinu je proveo na pozajmici u Sao Paulu. Corinthians je čak platio Sao Paulu da uzme Pata na pozajmicu.

"Žalim što sam ga kupio, ali je sam kriv za neuspeh. Svi znaju da se molimo i danju i noću da ga prodamo", rekao je De Andrade.



(Kurir.rs)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji