Bacca se dogovorio sa Milanom, Sevilla na korak od pristanka

Siniša Mihajlović će konačno dobiti pojačanje u napadu
Siniša Mihajlović željno očekuje prvo pojačanje u napadu "Rossonera", a to bi trebalo da bude Carlos Bacca koji je dogovorio lične uslove sa Milanom...

Prelazni rok još nije ni počeo, a Milan je već izgubio dve bitke. Jackson Martinez i Geoffrey Kondogbija su bili na korak od saradnje sa Sinišom Mihajlovićem, ali na kraju od dogovora nije bilo ništa. Ipak situacija sa Carlosom Baccom je drugačija, napadač Seville je dogovorio lične uslove i čeka se zeleno svetlo Španaca.

"Mogu da potvrdim da su Milan i igrač došlli do dogovora. Carlos je izabrao ono što je najbolje za njega i naravno da je srećan", istakao je agent kolumbijskog napadača.

Kako prenose italijanski mediji Bacca će potpisati petogodišnji ugovor prema kome će dobijati 2.5 miliona evra po sezoni, dok bi uz ostvarivanje bonusa ta cifra mogla da poraste na oko milion više.

Milan je pristao i da Sevilli plati 30 miliona evra, ali se zapelo oko pregovora u koje je uključen Adil Rami, Francuski defanzivac je meta Seville i u Andaluziji žele da ga uključe u dogovor, dok je Siniša Mihajlović istakao da mu Rami nije u planovima. Nekadašnji štoper Valencie po proceni Milana vredi sedam miliona, dok Sevilla smatra da treba da prođe jeftinije. 

Očekuje se da se ubrzo i po tom pitanju klubovi usaglase, a Baccu od potpisivanja ugovora dele samo lekarski pregledi.

Bacca je prošle sezone osvojio Ligu Evrope sa Sevillom, a na 56 utakmica bio je strelac 28 puta. Ima 28 godina i na 20 utakmica za nacionalni tim sedam puta je tresao mreže protivnika.

(Goal.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji