MIHAJLOVIĆ NE GUBI VREME: Na radaru četvorica, ali je Kolumbijac prioritet

Bacca, Witsel i Bertolacci
Na spisku želja bivšeg selektora Srbije su četiri igrača. Ozvaničen i jedan nastavak saradnje....

U sezoni pred nama Milan će sa klupe predvoditi Siniša Mihajlović, koji je već počeo da stvara tim. Prema navodima italijanskih medija bivši selektor Srbije želi da u redovima "Rossonera" vidi i junaka finala Lige Evrope Carlosa Baccu, čiji se agent nalazi u Milanu i očekuju se pregovori sa predstavnicima "Rossonera" i Rome koja takođe želi Kolumbijca u svojim redovima. Sevilla je dala dozvolu italijanskom klubu da pregovara sa kolumbijskim napadačem, a spekuliše se da bi vrednost transfera mogla da bude oko 40 miliona evra.

Međutim, Bacca nije jedini igrač za koga je Milan zainteresovan. Pregovori sa veznim fudbalerom Rome Andreom Bertolaccijem su u završnoj fazi, a veruje se da će transfer biti vredan 20 miliona evra (bez bonusa).

Ekipi sa "San Sira" je takođe zanimljiv i igrač Zenita iz Sankt Peterburga, Axel Witsel. Juče je Milan postigao dogovor sa agentom Witsela, njegovim ocem, a danas je Adriano Galliani odleteo u Rusiju da se dogovori sa Zenitom oko obeštećenja. Belgijski vezni igrač je procenjen na 40 miliona evra i navodi se da ruski tim neće pristati na manju svotu. Witsel je pre Zenita igrao za Standard Liege i Benficu. 

Moguće je da u Milan dođe i 20-godišnji Marko Pjaca, iz zagrebačkog Dinama.

Ovi transferi nisu još realizovani, ali je jedna stvar ozvaničena. Nigel de Jong je produžio saradnju sa Milanom do leta 2018. godine.

"Rossoneri" su prethodnu sezonu završili na desetom mestu, a na mestu šefa stručnog štaba Siniša Mihajlović je nasledio Filippa Inzaghija.

(Srbijadanas.com / ACMilanBalkan)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji