Najnovije transfer novosti: Milan prodao Boatenga, nudi trampu Udineseu, Pazzini želi novi ugovor

Boateng u Bariju!

Milan je prodao Kingsleya Boatenga (20)! Mladi napadač je bio na jednogodišnjoj pozajmici u Bredu, a nakon što se vratio iz holandskog kluba, Milan je odlučio da ga proda u Bari.

Milan nudi trampu Udineseu

Levi bek je prioritet Milana u ovom prelaznom roku, a jedan od njih je i Gabriel Silva iz Udinesea. Mladi Brazilac bi mogao da se preseli u Milan, ako Udinese pristane na trampu u kojoj bi se M'Baye Niang preselio na Friuli.

Pazzini želi novi ugovor

Iskusni napadač Giampaolo Pazzini želi novi ugovor sa Milanom, ali zahteva veću minutažu, preneli su italijanski mediji. Dolaskom Meneza, Pazzini je izgubio mesto u startnoj postavi, a u poslednje vreme je imao i mnogo problema sa povredama. Milan je imao nameru da ga proda u ovom prelaznom roku pošto mu ističe ugovor na kraju sezone, ali će Pazzini ostati na San Siru do juna. Na Inzaghiju je da odluči o budućnosti bivšeg napadača Sampdorije i Intera.

Na radaru Milana Portugalac iz Caena

Milan traga za levim bekom. Vangioni iz Rivera je odbio "Rossonere", Pasqual će verovatno produžiti ugovor sa Fiorentinom, Siqueira iz Atletica je teška meta, a novo ime na radaru italijanskog kluba je portugalski reprezentativac Raphaël Guerreiro iz Caena, koji ima 21 godinu.

Roma u potrazi za napadačem, Destro na izlaznim vratima?

Ako Mattia Destro napusti Romu i ode u Milan, Vučica mora da dovede zamenu. Do sada su se kao alternative pored Adebayora, pominjali Luiz Adriano i Mario Gomez, a od ovoga jutra na Apeninima tvrde da je mogući naslednik Destra i Carlos Bacca iz Seville.
Noviji Stariji