Najnovije transfer novosti: Inzaghi želi zadržati Nianga, Milan traži zamenu za povređenog De Sciglia, Nocerino prešao u Parmu

Nocerino u Parmi, uzima dres sa brojem 23
ZVANIČNO: Nocerino iz Torina u Parmu

Nocerino je prešao iz Torina u Parmu na pozajmicu do kraja sezone. On je još uvek igrač Milana, no ugovor mu ističe već na leto, pa će napustiti Milan bez obeštećenja. Nocerino je došao u Milan 2012. iz Palerma, već u prvoj sezoni u crveno-crnom dresu pružao je odlične partije, postigao je čak 11 golova za Milan u toj sezoni 2011/12. Doveden je - pazite sad - za samo 500.000 evropskih novčanica!

Essien napušta Milan u junu

Agent veziste Milana Michaela Essiena je potvrdio da će njegov klijent napustiti "Rossonere" na kraju sezone kada mu istekne ugovor sa klubom. Michael Essien je došao u Milan pre godinu dana iz Chelsea. Do sada je odigrao 18 utakmica i nije postigao ni jedan gol.

Milan bi Paulinha iz Tottenhama

Milan je spremio ponudu za dovođenje Paulinha iz Tottenhama. Galliani želi da angažuje Brazilca tako što će ga prvo dovesti na pozajmicu do kraja sezone, a onda otkupiti njegov ugovor od "Pevaca". Za Paulinha je takođe zainteresovan Juventus, koji je ipak u pol-poziciji u odnosu na Milan i još nekoliko klubova, spreman je da iskešira 19 miliona evra za bivšeg veznog igrača Corinthiansa.

De Sciglio više od mesec dana van terena, Milan traži zamenu

Milanova potraga za levim bekom postaje sapunica bez kraja. Pogotovo sada kada se zna da će De Sciglio biti odsutan šest nedelja zbog povrede. Da podsetimo na imena kandidata. Vangioni iz Rivera (navodno je odbio), Pasqual iz Fiorentine, Gerreiro iz Caena, Siqueira iz Atletica, a najnovije ime je Gabriel Silva iz Udinesea.

Niang ostaje u Milanu

Filippo Inzaghi je prelomio i M’Baye Niang će ostati u Milanu do kraje sezone, a time je razočarao nekoliko klubova koji su bili zainteresovani za mladog Francuza. Newcastle, Olympiacos i Udinese su želeli ovog mladog napadača.
Noviji Stariji