Najnovije transfer novosti: Do kraja meseca dolazi Brozović ili Baselli, Mbia i Munoz na kraju sezone za "dž", Saponara se vratio u Empoli

ZVANIČNO: Saponara se vratio u Empoli 

Empoli je potvrdio na njihovom zvaničnom sajtu da je na šestomesečnu pozajmicu iz Milana stigao Riccardo Saponara (23), a da će klub imati pravo da otkupi njegov ugovor na kraju sezone. Saponara je bivši igrač Empolija pošto je u leto 2013. stigao u Milan iz tog kluba.

Moguć dolazak Stéphana Mbie u junu

Milan je u kontaktu sa 28-godišnjim veznim igračem Stéphanom Mbiom, igračem Seville, kome na kraju sezone ističe ugovor sa tim španskim klubom. On je bio na meti Milana još dok je bio igrač QPR-a, a na leto bi mogao doći u Milan besplatno.

Atletico traži 10 miliona za Siqueiru

Atletico traži 10.000.000 evropskih novčanica za levog beka Siqueiru, prenosi Sportmediaset. Milan ga je prvo želeo na pozajmicu, a sad je spreman i da ga kupi.

Galliani čeka leto da dovede Munoza za "dž"

Milan neće pokušati da dovede Ezequiela Munoza iz Palerma u zimskom prelaznom roku. Odličan defanzivac je želja Milana, ali su spremni da ga čekaju do leta kada mu istekne ugovor sa sicilijanskim klubom, koji neće produžiti, pa će moći da dođe u Milan za "dž".

Milan dovodi Brozovića ili Basellija

Milan će dovesti jednog veznog igrača do kraja meseca, pošto je Riccardo Saponara napustio klub. Italijanski mediji su preneli da će to biti Brozović iz zagrebačkog Dinama ili Baselli iz Atalante.
Noviji Stariji