Mitrović ponovo na meti Milana?

Uprava Milana navodno ponovo razmišlja o srpskom napadaču, koji je "Rossonerima" i letos bio interesantan.

Možda Belgijanci smatraju da ima problema sa kilogramima, ali Aleksandar Mitrović golom za Anderlecht protiv Arsenala u Ligi šampiona još jednom je skrenuo na sebe pažnju fudbalske Evrope, a nova adresa srpskog napadača mogao bi da bude Milan.

"Rossoneri", prema tvrdnjama Mitrovićevog menadžera Nenada Jestrovića u izjavi za Calciomercato, od ranije prate partije ovog fudbalera, a još letos bio je na spisku potencijalnih pojačanja.

Uprava Milana tada se, ipak, odlučila da iz Chelsea dovede Fernanda Torresa, a Španac do sada je dao jedan gol na pet utakmica u dresu rosonera.

Mitrović je u utorak na Emiratesu ušao u igru u 62. minutu, a golom u poslednjim trenucima doneo je veliku radost navijačima kluba iz Brisela.

Kako navodi Calciomercato, uprava italijanskog kluba u ovom trenutku ne razmatra mogućnost dovođenja Mitrovića u zimskom prelaznom roku, ali bi u junu situacija mogla da se promeni.

Ove sezone Mitrović je za Anderlecht odigrao 18 utakmica i dao osam golova, a prošle sezone bio je jedan od najzaslužnijih za osvajanje titule prvaka Belgije.
Noviji Stariji