Šta Milan nudi za Ljajića?

Roma se vraća sa turneje, zbog uloženog novca, odnosno finansijskog fer pleja mora da proda neke igrače. Na listi su srpski fudbaler Adem Ljajić i Mattia Destro. "Rossoneri" već poslali ponudu?

Rimljani su se pojačali, najavljuju napad na titulu, ali zlokobno zvuče upozorenja UEFA da bi mogli da probiju granicu finansijskog fer pleja u narednoj sezoni i rizikuju ono što se desilo nekim klubovima, odnosno da budu izbačeni iz evro takmičenja.

To je za sada daleka mogućnost, ali je sigurno da će klub prodati par igrača tokom avgusta kako bi "ispeglao" račune.

Procena je da bi Rim mogli da napuste Mattia Destro, za koga navodno postoji ponuda Wolfsburga od 22 miliona evra, ali i Adem Ljajić koji je dolaskom Iturbea još dalje od mesta u startnoj postavi.

I dalje se spekuliše da će Samuel Eto'o kao slobodan igrač stići u Italiju, što bi otvorilo vrata prodajama dvojice napadača.

Za Ljajića je ponovo zainteresovan Milan, jasno je i posle američke turneje da će oni morati da ulože u nove igrače, i prošlog leta su želeli "Ljaju", ali je Roma bila konkretnija.

Navodno je Galliani ponudio oko 6 miliona evra i štopera Zapatu koji bi dolaskom Alexa verovatno mogao da se preseli na klupu, jer su tu Rami, pa i Mexes.

Garcia traži još jednog štopera, Kolumbijac bi bio rešenje, no za sada Francuz tvrdi da Ljajić neće otići. Naš internacionalac verovatno ne bi imao ništa protiv da ostane u Seriji A i promeni klub. Ostale ponude bi mogle da stignu iz Nemačke ili eventualno Španije, ali kod Ljajića Milan ima prednost.

To bi posle Fiorentine i Rome bio njegov treći klub u Seriji A i možda prilika da, s obzirom na konkurenciju igra standardno. Ne zaboravite, kada je dobijao šansu u kontinuitetu igrao je odlično u Firenci.
Noviji Stariji