Kaka demantovao odlazak u Orlando, ali...

Vezni fudbaler Milana Ricardo Kaka demantovao je navode medija da je postigao dogovor sa Orlando City-em i da će se na kraju sezone preseliti u ovaj američki klub.

"Imam dobre odnose sa vlasnikom Orlanda Flavioom Da Silvom, mi smo prijatelji,a li ne želim da žurim. U Milanu sam srećan, nadam se da ću nastaviti da igra za ovaj klub. Ipak, sačekajmo kraj sezone, jer u fudbalu svašta može da se dogodi. U razgovoru sa potpredsednikom kluba Adrianom Gallianijem videću šta je najbolje rešenje za Milan i za mene", rekao je Kaka.

Iskusni Brazilac je pre nekoliko dana priznao da mu je želja da se oproba u američkoj MLS ligi, a Galliani je naveo da Kaka u ugovoru ima klauzulu koja mu omogućava da ode ukoliko Milan ne izbori mesto u Ligi šampiona.

Massimo Ambrosini bi mogao da zaigra ponovo u tandemu sa Kakom, jer je bivši igrač Milana dobio ponudu da karijeru posle Fiorentine nastavi u Orlandu. Klub sa Floride je navodno postigao i usmeni dogovor sa bivšim igračem reprezentacije Italije i vezista će od sledeće sezone nositi dres kluba sa Floride.

 Orlando City će u MLS ligi debitovati 2015.
Noviji Stariji